ΣχετικάH HAPPY MONDAY FASHION δημιουργήθηκε από την ανάγκη των συντελεστών της να δημιουργήσουν όμορφα, άνετα και πολύ οικονομικά γυναικεία ρούχα σε μεγάλα μεγέθη.

Με ΜΟΤΟ μας το λογοπαίγνιο ...AND SIZES FOR ALL σκοπεύουμε να δώσουμε σε όλες τις γυναίκες την χαρά της άνετης και μοντέρνας ένδυσης ανεξάρτητα από το μέγεθος που φορούν. Γιατί να κρυβόμαστε; ΟΛΕΣ θέλουμε να φαινόμαστε κομψές και να αισθανόμαστε άνετες και σέξι, όλες τις ώρες της ημέρας.

Μια ματιά στον χειροποίητο κατάλογό μας ο οποίος αποτελείται από ρούχα που δημιουργούνται αποκλειστικά από εμάς στην Ελλάδα θα σας πείσει.


Εταιρικά:

Ιδιοκτήτης και φορέας εκμετάλλευσης αυτής της ιστοσελίδας είναι η εταιρία Ευρυδίκη Πέτρου.

Η έδρα της εταιρίας βρίσκεται στη διεύθυνση: Εσπερίδων 56, ΤΚ  18451 , ΝΊΚΑΙΑ, ΑΦΜ 038569814 ΔΟΥ Νικαίας,  είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα διάθεσης προϊόντων και υπηρεσιών (είδη ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ) μέσω του Διαδικτύου.


Για οποιαδήποτε ερώτηση, απορία, ή διευκρίνιση σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις του e-shop, ή για σχόλια και παράπονα σχετικά με την ιστοσελίδα μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στην διεύθυνση Εσπερίδων 56, ΤΚ 18451, ΝIΚΑΙΑ ή στον αριθμό τηλεφώνου 2104256498  ή στο 6932963091.


Πριν κάνουν χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που παρέχουμε μέσω αυτού, οι χρήστες/επισκέπτες καλούνται να διαβάσουν προσεκτικά και να συμμορφώνονται με τους όρους και προϋποθέσεις που διέπουν την χρήση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και των ιστοσελίδων που περιέχει, οι οποίοι δεσμεύουν τους επισκέπτες και χρήστες του. Ο χρήστης/επισκέπτης του δικτυακού τόπου αποδέχεται αυτόματα τους παρόντες όρους, εφόσον επιλέξει να εγγραφεί ως μέλος αυτού. Η χρήση του ηλεκτρονικού μας καταστήματός και των υπηρεσιών που προσφέρουμε, προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή των εν λόγω όρων από τους χρήστες/επισκέπτες. Σε περίπτωση που κάποιος χρήστης/επισκέπτης διαφωνεί με τους όρους αυτούς, καλείται να μην κάνει χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου.