Σχεδιασμός για μεγάλα μεγέθη που σε κάνει happy

Αναρτήθηκε από: hmfashion 15/09/2014 0 Σχόλια XXL ΝΕΑ,

Σχεδιασμός για μεγάλα μεγέθη που σε κάνει happy

 

Τα γυναικεία ρούχα αποκτούν αξία όταν σε κάνουν happy

Ξεκινώντας αυτή τη νέα επαγγελματική κίνηση να δημιουργήσουμε γυναικεία ρούχα, η μεγαλύτερη έννοια μας ήταν αν θα έχουν απήχηση στις εύσωμες γυναίκες που είναι το κοινό που μας ενδιαφέρει.

 

Μέρα με τη μέρα συνειδητοποιούμε πως το κοινό μας όχι μόνο έχει αγκαλιάσει τα γυναικεία ρούχα που σχεδιάζουμε αλλά ζητάει όλο και περισσότερα.

 

Σχεδιάζοντας γυναικεία ρούχα με ανθρώπινο πρόσωπο. 

 

Κάθε μας κίνηση, κάθε επιλογή, κάθε πρόταση, είναι σχεδιασμένη να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της πραγματικής γυναίκας. 


- Εξυπηρέτηση και άμεση ανταπόκριση σε απορίες και αιτήματά σας.
- Δοκιμές σε σωματότυπους των ρούχων που προσφέρουμε. Πρέπει να καλύψουμε όλες τις ανάγκες γιατί οι εύσωμες γυναίκες έχουν πολλούς και διαφορετικούς σωματότυπους. Μεγάλη κοιλίτσα / αδύνατα πόδια, πολύ μεγάλο ύψος, μεγάλη περιφέρεια / στενές πλάτες / στενή μέση κλπ.
- Κατάλληλα ελαστικά υφάσματα για γυναικεία ρούχα που είναι όμορφα ριχτά ενώ φέρνουμε με αργά αλλά σταθερά βήματα το χρώμα στα μεγάλα μεγέθη που αν είναι μοιρασμένο σωστά θα "γράψει" και στα πιο μεγάλα νούμερα.
- Δεν σας προσβάλλουμε με γυναικεία ρούχα δεύτερης ποιότητας. Τα ρούχα είναι καλοραμμένα, με όμορφη αισθητική, διαφέρουν από τον σωρό και είναι περιορισμένα σε κομμάτια για να αισθάνεστε μοναδικές φορώντας τα.
- Χαμηλές τιμές όλο τον χρόνο. Τα γυναικεία ρούχα σε μεγάλα μεγέθη είχαν πάντα το πρόβλημα του υψηλού κόστους. Εμείς ερχόμαστε με μια εντελώς διαφορετική πολιτική σε αυτόν τον τομέα. Δεν θα κάνουμε εκπτώσεις στα ρούχα αλλά οι τιμές μας θα είναι χαμηλές συνέχεια, τόσο χαμηλές που ανταγωνίζονται αυτές των ολιγοήμερων εκπτώσεων άλλων επιχειρήσεων. Και πάντα δυσανάλογα χαμηλές σε σχέση με αυτό που προσφέρουμε.
- Ακούμε τις παρατηρήσεις σας και ανταποκρινόμαστε σε αυτές όσο είναι δυνατό.
 
Κυρίως όμως χαμογελάμε συχνότερα και το ίδιο περιμένουμε από εσάς. Το να είσαι happy είναι τρόπος σκέψης. Δεν έχει να κάνει με χρήματα, με γραμμωμένες κοιλιές, με υλικά αγαθά. Ένα οικονομικό γυναικεία ρούχο που θα σε κάνει να αισθανθείς όμορφα είναι και αυτό ένας τρόπος να ξεκινήσει η μέρα σου με χαρά. Και αν η Δευτέρα είναι χαρούμενη φαντάσου οι υπόλοιπες μέρες! Happy Monday λοιπόν για μια happy νέα εβδομάδα!
 

Αφήστε σχόλιο