Μεγάλα Μεγέθη - Χρώματα για Άνοιξη-Καλοκαίρι 2014

Αναρτήθηκε από: hmfashion 15/09/2014 0 Σχόλια XXL ΝΕΑ,

Φέτος, το καλοκαίρι είναι γεμάτο από ρομαντικά πανέμορφα γλυκά χρώματα τα οποία δεν πρέπει να αφήσουν αδιάφορη την σύγχρονη γυναίκα που φορά μεγάλα μεγέθη ρούχων.

Συνδυάζοντας απαλά παστέλ με έντονα ζωηρά χρώματα οι σχεδιαστές πρώτης γραμμής που δίνουν τις τάσεις της κάθε σαιζόν, δημιουργούν ένα χρωματικό ντελίριο που ανεβάζει την διάθεση, μυρίζει καλοκαίρι, αφήνει τα προβλήματα στην άκρη και μας βγάζει έξω να γίνουμε ένα με το χαρμόσυνο περιβάλλον, το μπλε του ουρανού, το γαλάζιο της θάλασσας, το πράσινο του γρασιδιού.

Δεν χρειάζεται κανείς να είναι παιδί για να αισθανθεί παιχνιδιάρικα ούτε μοντέλο για να απολαύσει τα ευχάριστα χρώματα που θέλουν φέτος οι τάσεις της μόδας να φορέσουμε. Στα μεγάλα μεγέθη, μπορούμε να ντυθούμε μια χαρά με χρώμα και τα παστέλ που προτείνονται για φέτος, είναι "ό,τι πρέπει". Ήδη η νέα μας συλλογή για μεγάλα μεγέθη, περιλαμβάνει ρούχα που ακολουθούν τις παραπάνω τάσεις, σεβόμενες πάντα την αξιοπρέπεια της γυναίκας που έχει κάποια παραπάνω κιλά, χωρίς να την καταδικάζουμε στο σκουρόχρωμο και το μονόχρωμο ρούχο το οποίο βέβαια δεν μπορούμε να αποκλείσουμε από τη νέα μας συλλογή. Η επιλογή είναι τελικά δική σας αλλά η πρότασή μας είναι τολμήστε το χρώμα στα ρούχα σας, θα σας φτιάξει την διάθεση.

Με την αφορμή του άρθρου για τις χρωματικές τάσεις του καλοκαιριού, αισθανόμαστε την υποχρέωση να αναφέρουμε το εξής:

​Η εταιρεία μας δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα χρόνο που λειτουργεί.
Παρόλα αυτά η αγάπη που μας έχετε δείξει είναι τόσο μεγάλη που μας δίνει δύναμη παρά τις οικονομικές αντιξοότητες που όλες οι μικρές επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν, να μην το βάζουμε κάτω και να προσπαθούμε ακόμα περισσότερο με τιμές όσο το δυνατόν πιο προσιτές σε επίπεδο που να μπορούν να μας επιτρέπουν να επιβιώνουμε. Ετοιμάζουμε νέα ρούχα για εσάς με γνώμονα τις παρατηρήσεις και συμβουλές σας και κάνουμε σοβαρές κινήσεις για να περάσουμε στο επόμενο στάδιο σχεδιασμού ρούχου και συνεργασιών ώστε να επιτύχουμε καλύτερα ρούχα για μεγάλα μεγέθη, σε χαμηλό κόστος.
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΚΑΛΙΑ σε όλες τις φίλες μας που μας υποστηρίζουν και πολύ σύντομα, εκτός από λόγια θα το βιώσετε και με έργα όπως δωράκια και διάφορα μικρά αλλά ουσιαστικά πραγματάκια που έχουμε σκεφτεί για να σας δείξουμε την εκτίμησή μας, πέρα από την συνεχή προσπάθεια βελτίωσης των ρούχων, των σχεδίων και των υπηρεσιών μας.

Αφήστε σχόλιο