Γιατί σχεδιάσουμε ρούχα σε μεγάλα μεγέθη.

Αναρτήθηκε από: hmfashion 15/09/2014 0 Σχόλια XXL ΝΕΑ,

Γιατί σχεδιάσουμε ρούχα σε μεγάλα μεγέθη.

Αναρωτιέται κανείς γιατί extra large ρούχα σε μεγάλα μεγέθη. Οι απαντήσεις είναι πολλές και με διαφορετική προσέγγιση.

Δημιουργούμε γυναικεία ρούχα σε νεγάλα μεγέθη επειδή υπάρχει σοβαρή ανάγκη στην αγορά του ρούχου στα xxxl νούμερα. Αφού μπορούμε να είμαστε ποιοτικοί και πολύ ανταγωνιστικοί στις τιμές μας, διαμορφώνουμε την δική μας παρέα, με μια πολύ ανθρώπινη και φιλική προσέγγιση, κάτι που λείπει από την αγορά. Τα ρούχα μας, θα μπορούσαν να πωλούνται πολύ ακριβότερα αλλά επειδή αντιμετωπίζουμε κι εμείς τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλοι οι Έλληνες, αποφασίσαμε να χαράξουμε την δική μας οικονομική πολιτική. Στοχεύουμε στο οικονομικό, ποιοτικό ρούχο και ελπίζουμε η επιστροφή της πελάτισας να μας κρατήσει ζωντανούς στην αγορά του ρούχου που αφορά στα μεγάλα μεγέθη.

Κατά κύριο λόγο όμως σχεδιάζουμε extra large ρούχα γιατί αγαπάμε τις γυναίκες και θέλουμε ΟΛΕΣ ανεξάρτητα από το νούμερο και το σωματότυπό τους να μπορούν να ντυθούν κομψά, οικονομικά και με αξιοπρέπεια. Τα ρούχα μας τα φοράμε πρώτες εμείς και εφόσον μας ικανοποιούν, τα βγάζουμε στην αγορά προς πώληση. Οπότε το μόνο φάουλ που θα μπορούσε κανείς να μας "σφυρίξει", μιλώντας ποδοσφαιρικά λόγω ημερών μουντιάλ, είναι να μην του αρέσει το δικό μας, προσωπικό γούστο. 

Γιατί να προτιμήσετε την Happy Monday για τα ρούχα σας;
Εκτός από τους παραπάνω λόγους που αναφέραμε, σε εμάς θα βρείτε ανταπόκριση και ασφάλεια σχετικά με τα ρούχα που θα παραγγείλετε. Αν κάτι δεν σας αρέσει, θα μας το επιστρέψετε και είτε θα πάρετε κάτι άλλο, είτε θα πάρετε πίσω τα χρήματά σας αν τα ρούχα μας δεν καλύπτουν την αισθητική και τα ποιοτικά σας στάνταρτ. Είμαστε μικρή επιχείρηση, μένουμε εδώ και θα στηρίξουμε αυτό που κάνουμε όσο αντέξουμε γιατί αγαπάμε Ελλάδα, αγαπάμε να φτιάχουμε ρούχα και αγαπάμε να βλέπουμε μόνο χαμόγελα σε ικανοποιημένες πελάτισσες/φίλες!

Υπάρχει θετική ανταπόκριση στην όλη προσπάθεια, οπότε το ταξίδι στον κόσμο του καλού και οικονομικού ρούχου αποκλειστικά και μόνο στα μεγάλα μεγέθη, συνεχίζεται.

Αφήστε σχόλιο